MFL-Herzele van start!

Met nog amper twee weken te gaan is MFL-Herzele helemaal van start gegaan.

Zo brengt Chez Kit een CD-single uit, verkoopt Wijnhuize Leeft snoepzakjes op diverse locaties en organiseren ze bij Gavarent een carwash op 18 november.

De vijf jeugdverenigingen, waar we het uiteindelijk voor doen, zullen tijdens de 36u-durende marathon een wafelbakmarathon houden.

Maar dat is echter niet alles. Een heuse veilingwebsite werd opgericht. Neem snel een kijkje en doe een bod op jouw favoriet object.


Belangrijk bericht:
Indien je op jouw aanvraag voor een top 3 nog geen antwoord gekregen hebt van Els of Benjamin, dan is er technisch iets fout gelopen. Mogen wij jou vragen jouw aanvraag opnieuw in te dienen via de website. Alvast bedankt.

 

Veiling voor het goede doel

#MFL-Herzele: Chezkit stelt CD-single voor

#MFL-Herzele: Chezkit stelt CD-single voor

Dinsdagavond werd, onder grote belangstelling, de eerste CD-single van ChezKit voorgesteld in café De Reisduif in Woubrechtegem. De single kon gemaakt worden dankzij de gelden van verschillende sponsors. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar MFL-Herzele.

Ontdek hier meer...
#HelemaalHerzele: Herzele zoekt uitbater Hof Van Weenen

#HelemaalHerzele: Herzele zoekt uitbater Hof Van Weenen

Het gemeentebestuur wil het Hof van Weenen huren. Niet met de intentie om zelf café te houden, wel om het opnieuw te verhuren en er een hedendaags, duurzaam en Herzeels horecaproject mogelijk te maken. Voor een woongemeente is een levendig centrum immers erg belangrijk. Aanwezigheid van horeca is daarbij essentieel. Het gemeentebestuur gaat daarom op zoek naar een uitbater.

Ontdek hier meer...
#MFL-Herzele: Slotshow in café De Reisduif

#MFL-Herzele: Slotshow in café De Reisduif

Kom en wees getuige van de laatste 4 uren van de MFL-Herzele-radiomarathon. Na 32 uur radio maken ruilt schepen Benjamin Rogiers, samen met zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, de studio van Radio Star in voor De Reis Duif in Woubrechtegem voor een heuse liveshow. Met live optredens van Brambo & Slesh, Chezkit,... en... de bekendmaking van het totaal verzameld bedrag...

Ontdek hier meer...