Fotoshoot door Pepijn De Paepe (Fishstix Production)

Fotoshoot door Pepijn De Paepe (Fishstix Production)

Volgend jaar een communicant? Of je treedt binnenkort met jouw vriend(in) in het huwelijksbootje? Of je wilt gewoon eens een unieke fotoreportage van je gezin?

Dan is dit zeker iets voor jou!

Pepijn De Paepe (Fishstix Productions - https://www.facebook.com/TheFishstixDude) veilt een heuse fotoshoot.

Fotoshoot van een uur, bij jou thuis of op een locatie naar keuze.

Hiervoor krijg je 15 foto's digitaal toegestuurd.
De veiling loopt nog

BIEDINGEN

Va.....................f

€ 50

15/11/2017 10:48:05

Da....

€ 60

15/11/2017 16:09:34

Kn........i

€ 70

15/11/2017 22:20:28

Kr.....................e

€ 80

16/11/2017 21:25:55

DOE EEN BOD

Naam en voornaam

E-mailadres

Bod

Beweeg de schuiver naar rechts om te verzenden...

Verzenden
»

ALGEMENE VOORWAARDEN

Dit reglement bevat de algemene voorwaarden die van toepassing zijn bij het bieden op de website www.radiostar.be. Je moet alle voorwaarden en bepalingen lezen en aanvaarden. Dit wordt uitdrukkelijk gevraagd alvorens het bieden. Indien je niet akkoord gaat met dit reglement dan kan je geen gebruik maken van de diensten aangeboden op deze website.

 

ARTIKEL 1: VOORWAARDEN VOOR REGISTRATIE
Enkel personen die juridisch bekwaam zijn om bindende overeenkomsten te sluiten kunnen bieden. Minderjarigen kunnen aldus niet bieden.

 

ARTIKEL 2: EEN BINDEND CONTRACT
Als je een bod doet, weet dan dat je een bindend contract aangaat met Radio Star die het item aanbiedt op de website. Je bod kan niet ingetrokken worden. Als je een bod plaatst en op het vervalmoment het hoogste bod uitbracht, dan ben je verplicht dat item of die items te kopen aan de prijs die overeenstemt met je bod, vermeerderd met eventuele verzendingskosten. De gebruiker wordt per mail verwittigd wanneer hij/zij op de vervaldatum het hoogste bod uitbracht. Ophalen kan na afspraken met de verkoper. De kosten voor eventuele levering vallen ten laste van de bieder-koper.

 

ARTIKEL 3: INSTELPRIJS
Radio Star stelt voor elk item een instelprijs vast. Onder deze instelprijs kan niet geboden worden.

 

ARTIKEL 4: VERVALDAG EN VERVALUUR
Bij elk item wordt de vervaldag en het vervaluur vermeld. Dit wordt maximaal gerespecteerd. Hou er rekening mee dat tussen het uitbrengen van een bod en de registratie ervan door het systeem enige vertraging kan optreden tengevolge van de snelheid van je computer, internetverbinding ... Als een bod binnen de gestelde vervaltermijn wordt uitgebracht op het allerlaatste moment kan het zijn dat de registratie pas een aantal seconden later geregistreerd wordt. Het laatste door het systeem geregistreerde bod wordt in ieder geval als geldig beschouwd en het item wordt toegewezen aan deze hoogste bieder.

 

ARTIKEL 5: BETALING, AFHALING EN LEVERING
Wanneer je de hoogste bieder bent voor een item krijg je een mail waarin dit bevestigd wordt. Dan kan je kiezen of je het item zelf gaat afhalen of laat verzenden (indien van toepassing).
Details hierover worden per mail afgehandeld.

 

ARTIKEL 6: TERUGGAVEBELEID
Als je het hoogste bod uitbrengt op een item dan ben je verplicht dit item daadwerkelijk aan te kopen en te betalen. Op geen enkele wijze kan het item worden teruggeven.

 

NOG VRAGEN? mfl@radiostar.be