#Verzoekprogramma: De Stoempers komen op bezoek

26 maart 2017 | Showbizz nieuws

Op zondag 26 maart brengen 'De Stoempers' een bezoekje aan Evi tijdens het verzoekprogramma.

'De Stoempers' zagen ongeveer 2 jaar geleden het levenslicht en bestaan uit Annelies Winten (ex-The Sunsets), Johan Veugelers(ex-The Sunsets) en Ive Rénaarts en Kurt Crabbé die al jarenlang solo meedraaiden in het Vlaamse muzieklandschap. Voor hun eerste single 'Kom En Sluit Maar Aan' werkten ze toevallig voor het eerst samen en die samenwerking smaakte naar meer want al gauw besloot dit viertal om voortaan samen door het muzikale leven te gaan.

We zijn vandaag 2 jaar en heel wat singles later... en Vlaanderen zingt ondertussen hun vrolijke deuntjes uit volle borst mee. 'Kom En Sluit Maar Aan', 'Als Ik Nog Een Keer Zou Trouwen', 'We Geven Gas', 'Tsjakkiediekkie Boem Boem' en '30,40,50 Jaar', alle reeds verschenen singles zijn sinds vandaag verzameld op 1 uniek debuutalbum 'Te Gek'. Uiteraard ontbreekt ook de nieuwe single 'Je Bent Te Gek' niet en De Stoempers vervolledigden hun eerste album met nog meer ambiancehits zoals 'Hela Ho!', 'Ik Wil Maar Kijken', 'De Kurk', 'Ons Stamcafé', etc...

De Stoempers staan garant voor ambiance en feest van de bovenste plank en maken tegenwoordig ieder Vlaams podium onveilig met hun pretentieloze en felgesmaakte mix van covers en eigen nummers, opgesmukt met leuke accordeon-melodietjes!

Het debuutalbum 'Te Gek' is vanaf vandaag te koop in de winkel en kan digitaal ook worden teruggevonden op iTunes en de courante streamingplatforms.

Reclamebanner