#HelemaalHerzele: Concertband Vivace houdt talentenjacht

Ze zaten hier al eens achter de microfoon, de mannen en vrouwen van concertband Vivace. Want dit jaar bestaan ze 175 jaar. Maar ze mochten nog eens terugkomen, want voor hun feestweekend haalden ze een verloren gewaand concept van achter het stof: een talentenjacht. Filip en Lotte van Vivace kwamen er ons alles over vertellen.

 

ZATERDAG

Zaterdag starten we om 14u met een coole kinderfuif voor de jongsten onder ons. Als jij (en je ouders) willen komen dansen op het ritme van onze eigenste dansinstructrice Lotte, kom dan zeker een kijkje nemen! Bij zo veel enthousiasme is stilstaan onmogelijk, shaken onvermijdelijk! Inschrijven kan via de link hierboven. 

 

Om 16u dopen wij onze feesttent om tot de 'talenttent' en gaan we van start met HERZELE GOT TALENT! 24 acts zullen hier strijden om de hoofdprijs onder het al dan niet goedkeurende oog van een zorgvuldig uitgekozen trio Herzeelse cultuurpauzen! Denk je er over na een stap te zetten in de Herzeelse showbizzzzz, of kan je toevallig binnen de 5 minuten op spectaculaire wijze een duivenkot ineentimmeren op de tonen van Metallica, schrijf je dan nu zeker in via de link hierboven! En vergeet vooral geen supporters mee te brengen om die 'talenttent' te doen daveren!

 

Na de kroning van de kersverse Herzeelse showbizzzzz-prins(es) komen nog tal van muziekgoden aan bod in een rijk gevuld avondprogramma. De aftrap wordt om 20u15 gegeven door 'A Murder In Mississippi', een beloftevolle country/blues band uit het Gentse. Om 21u30 worden zij gevolgd door de Herzeelse band 'Kotzebeu'. Zelf geven zij aan zich te wagen aan het type bluesrock/garagerock waar de pannen van het dak worden gespeeld en de vloerplanken kapot worden gestampt. Wie gaat dat betalen vroegen wij ons af, maar bon, het zal dus de moeite zijn! En dat is toch ook zeker wat kan gezegd worden van onze volgende act. Om 23u hebben wij niemand minder dan idoolwinnaar Dean te gast op ons podium! Komt dat zien!!!

 

Tot slot wagen wij ons nog aan een vette fuif starring DJ's X-TOF, Music City en Daddy Cool!!! BE THERE!!!

ZONDAG

Vanaf 11u30 kan je terecht op de burchtweide voor een gezellige barbecue. Inschrijven kan alvast nu via de link hierboven. Je kan natuurlijk altijd bij de muzikanten zelf terecht om een kaart te kopen.

 

Kort na de middag start op de weide een heus springkastelenevent, niet normaal! Wil je eerst nog even die 3 saucissen, 5 brochettes en 12 lapjes spek laten zakken? Geen probleem, in en rond onze feesttent worden er verschillende volksspelen georganiseerd. Zo kan je bv. trachten Herzeels touwtrekkampioen te worden, of misschien win je liever een mooie prijs voor je lief aan de sjoelbak. Zoals je hoort is er voor ieder wat wils!

 

Naar de avond toe verwelkomen we tot slot onze muzikale vrienden uit Zottegem. Omstreeks 17u brengt de Revival Bigband jullie allen in vervoering met een prachtig slotconcert.

 

Audiofragmenten


Concertband Vivace houdt talentenjacht