Verrassend Nederlands-Vlaams duet

26 januari 2019 | Programma's

Archieffoto: Bart Herman in de studio van Radio Star

Johan Piryns had in het “Weekend Van Star” een gesprek met Bart Herman over zijn nieuwe single die hij opnam samen met Marcel De Groot getiteld “Heb Jij Dat Ook.” Ze hadden het ook over de lopende concertreeks die Bart momenteel aan het doen is. Vanavond treedt Bart op in cc De Steenoven te Herzele om 20:15.

Bart en Marcel kwamen met elkaar in contact via Song City, de songschrijfweek die nu al voor de vierde keer werd georganiseerd. Bart nam er ook al aan deel in 2007 en wou er ook afgelopen zomer bij zijn toen hij hoorde dat Garland Jeffreys, die hij daar ontmoette in 2007, ook weer van de partij zou zijn. Er wachtte hem evenwel ook nog een andere verrassing: een schrijfdag samen met Marcel de Groot. 

Het klikte meteen tussen beide heren en diezelfde avond was de schitterende uit-het-leven-gegrepen song ‘HEB JIJ DAT OOK?’ een feit.

Het resultaat van zo’n songschrijfdag is uiteraard enkel de song zelf.  

De keuze voor opname van de song viel op de studio van producer Gabriël Peeters in Eindhoven, een man die zowel Bart als Marcel zeer goed kennen. In diens studio werd trouwens ook de eenvoudige maar zeer sfeervolle videoclip opgenomen.

Audiofragmenten

30 november -0001 | Bron:

Reclamebanner