Radio Star wordt Radio Stoomboot!

2 december 2020 | Programma's

Op zaterdag 5 december, tussen 13u00 en 17u00, draaien Els en Caroline alleen maar verzoekjes van en voor de allerjongsten. En… ze brengen het bezoek van de Sint aan Herzele live op antenne. Want, jawel, hij komt, hij komt, de lieve Sint.

Verzoekje indienen

Wil jij jouw lievelingsliedje horen op de radio, heb je een boodschap voor klasgenootjes, vrienden of familie? Stuur jouw verzoekje of boodschap naar sint@radiostar.be!

 

Bezoek van de Sint

De Sint brengt op zaterdag 5 december een bezoekje aan Herzele! Niet bij jou thuis, maar vanop een geheime locatie. Jij kan er door het corona-virus helaas niet bijzijn, maar het gemeentebestuur zorgt ervoor dat jouw tekeningen en brieven tot bij de Sint geraken. En… dat jij het bezoek live kan volgen, via een live-uitzending op de facebookpagina van het gemeentebestuur en Radio Star vanaf 15.00 uur, en – uiteraard – live op antenne.

Wil je iets sturen naar de Sint? Een tekening of een leuke brief bijvoorbeeld? Of misschien heb je wel een vraagje voor de Sint? Dat kan! Stop alles in een enveloppe en deponeer die in de brievenbus van het gemeentehuis, vóór vrijdag 4 december om 12u00. Vergeet zeker jouw naam niet te vermelden en schrijf op jouw enveloppe:

Gemeentehuis Herzele
T.a.v. de Sint
Markt 20
9550 Herzele

(Tip voor de ouder(s): stop er een leuk Sint-weetje van jouw oogappel(s) bij.)

 

Wie weet komt jouw tekening wel in beeld, leest de Sint jouw brief voor of wordt jouw vraag aan de Sint gesteld tijdens de live-uitzending.

Reclamebanner