Vraagtekens zijn stunt om eindejaarsactie lokale ondernemers aan te kondigen

1 december 2019 | HelemaalHerzele | Activiteiten

De Herzelenaar zat de voorbije weken met heel wat vraagtekens. Letterlijk en figuurlijk. Aan de ruiten van de voormalige strijkwinkel op de Groenlaan, her en der op straat en deze ochtend op de patisserie in de toonbank van Bakkerij De Vuyst. De wildste theorieën gingen de ronde. Een cabardouche of een bistro op de Groenlaan, een nakende fusie met Sint-Lievens-Houtem, een nieuwe locatie voor de kinderopvang. Zondagnamiddag kwam het verlossende antwoord.

"Niemand had het bij het rechte eind", vertelde Heidi Knop (Open Vld), schepen van Lokale Economie, aan de voordeur van de voormalige strijkwinkel. In haar kielsoog heel wat Herzeelse ondernemers en een tiental nieuwsgierige burgers. "De vraagtekens zijn een stunt van de nieuwe Werkgroep Ondernemend Herzele."

Die stunt is de eindejaarsactie ter promotie van de Herzeelse ondernemers. "Meer dan 60 handelaars schonken een prijs waarmee de vitrine van de voormalige strijkwinkel werd gevuld. Cadeaubonnen, geschenkpakketten, gadgets, eten en drinken. Goed voor een prijzenpot van maar liefst 4000 euro. Wie tussen 1 en 31 december bij een deelnemende Herzeelse ondernemer koopt, maakt kans om die vitrine te winnen."

Alle informatie over de actie en het wedstrijdreglement kan je nalezen op www.herzele.be/windevitrine

Foto's

Reclamebanner