Harbalorifa waagt zich aan een kerstspel

12 december 2019 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Sinterklaas is opnieuw naar het zuiden en dus mag u zonder blozen officieel in de kerstsfeer komen. Theater Harbalorifa helpt u daar graag bij. Zij brengen een echt kerstsspel op de planken: 'En waar de ster bleef stille staan' van Félix Timmermans. Regisseur Kenny De Mulder goot de klassieker met Suskewiet, Pietje Vogel en Schrobberbeeck in hoofdrollen in een eigentijds jasje. "We hebben niet alleen het taalgebruik aangepast. De acteurs zullen zich tijdens het stuk ook luidop afvragen wat Timmermans nu precies zou bedoeld hebben met bepaalde scènes en of het verhaal nog werkt in een wereld waar God niet langer centraal staat."

Kenny belooft een magische, maar ook humoristische avond. "We willen de aanwezigen echt onderdompelen in de kerstsfeer. Er zit in dit stuk voor elk wat wils, voor de hele familie."

Speeldata en tickets

'En waar de ster bleef stille staan' speelt op zaterdag 14 en 21 december om 20.00 uur en op zondag 15 en 22 december om 15.00 uur in CC de Steenoven (Kerkkouter 40, Herzele). Tickets kosten € 10 voor volwassenen en € 5 voor kinderen. Bestellen kan via www.theaterharbalorifa.be of 0495 30 43 87.

 

Beluister hieroner het volledige interview met Kenny De Mulder van Theater Harbalorifa in 'Helemaal Herzele' op Radio Star.

Audiofragmenten

7 december 2019 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner