vzw Okido Bouwt verkoopt chrysanten voor nieuwe jeugdlokalen

27 september 2019 | Damien De Leeuw | Jeugd

Naar aanleiding van Allerheiligen verkoopt de vzw Okido Bouwt chrysanten tegen een democratische prijs van 6 euro. Okido Bouwt werd een aantal jaar geleden opgericht en ijvert en spaart voor nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. De chrysanten hebben een diameter van +/- 50 cm en zijn beschikbaar in verschillende kleuren (geel, wit en paars), tot zolang de voorraad strekt.

Bestellen kan tot en met zondag 13 oktober 2019 door je bestelling te mailen naar okidobouwt@gmail.com. Vermeld naam, adres en aantal chrysanten (per kleur). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens (via overschrijving). De bloempotten kunnen afgehaald worden aan de chirolokalen (Tuinwijkstraat, Herzele) op vrijdag 25 oktober 2019 van 17u00 tot 20u00 of zaterdag 26 oktober 2019 van 09u00 tot 13u00.

De winst van deze actie gaat integraal naar de financiering van nieuwe jeugdlokalen voor Chiro Okido Herzele. Momenteel wordt er door het bestuur van vzw Okido Bouwt hard gewerkt aan de concretisering van het project.

Affiche chrysantenverkoop

Reclamebanner