Vragen over het vaccinatiecentrum ? Bel het callcenter !

4 maart 2021 | HelemaalHerzele | Onze gemeente

Het proefdraaien in de vaccinatiecentra in Herzele en Zottegem is achter de rug en de eerste vaccins werden vorige week toegediend, zowel in Herzele als in Zottegem. "Bij het ontvangen van een uitnodiging voor vaccinatie (via brief, mail of sms) kunnen er soms nog praktische vragen optreden", merken de burgemeesters op. “Vragen als 'Waar kan je parkeren?' en 'Kan ik mijn moeder die slecht te been is voor de deur afzetten?' komen vaak terug en om die te beantwoorden, hebben we een callcenter opgezet."

(lees verder onder de foto)

Callcenter Vaccinatiecentra Herzele - Zottegem.

Callcenter Vaccinatiecentra Herzele - Zottegem.

 

De ploeg die het callcenter bemant zal bestaan uit 6 personen, telkens 1 werknemer per gemeente die deel uitmaakt van de Eerstelijnszone Panacea. Zij staan klaar om deze en zoveel andere vragen te beantwoorden. Het bevestigen, verplaatsen of annuleren van jouw afspraak kan online (meer info hierover op de uitnodiging) maar ook telefonisch bij het callcenter. Voor medische vragen richt je je best meteen tot je eigen huisarts. Voor algemene vragen over Covid-19 of het vaccin kan je terecht op het algemeen nummer 1700 of via www.laatjevaccineren.be.

Het callcenter is bereikbaar op het nummer 0800 200 72 van maandag tot donderdag van 12u tot 20u en vrijdag van 12u tot 16u.

Foto's

Reclamebanner