Radio Star zet meer dan vierhonderd mama's in de bloemetjes

9 mei 2021 | Damien De Leeuw | Onze gemeente

Evi Baeyens, Caroline De Vadder en Els Coppens in de radio studio. © Damien De Leeuw

Het is moederdag vandaag en dat hebben ze bij Radio Star gevierd. Het wekelijkse verzoekprogramma werd omgetoverd tot een vier uur durend moederdagprogramma. "Jaar na jaar krijgen we meer verzoekjes op moederdag. Het is echt niet meer mogelijk om ze allemaal voor te lezen in twee of drie uur", vertelt Els Coppens enthousiast bij de start van het programma. Het is gezellig druk in de studio want Els kreeg ook dit jaar hulp van enkele bekende Radio Star mama's. Caroline De Vadder hielp achter de schermen met het sorteren van de vele verzoekjes en mocht ook de cadeautjes uitdelen: "We konden dankzij Tuincentrum Goessens, Discount Sonck en Jeanitex 70 geschenken uitdelen aan onze luisteraars."

Evi Baeyens was present om mee te helpen verzoekjes voorlezen: "Elke keer opnieuw ben ik blij om zo mooie boodschappen voor te lezen. De kinderen, papa's of vrienden weten keer op keer hun mama mooi te verrassen." Ook Sarah De Moor, die het laatste uurtje mee presenteerde was onder de indruk: "Ik denk dat we kunnen besluiten dat we in Herzele en omstreken alleen maar toppertjes hebben onder de mama's!"

Iets na 14u werd dan de laatste plaat aangekondigd met daarbij een bijzonder getal: 420 verzoekjes werden voorgelezen voor de Radio Star luisteraar. "Dat is niet te vatten", moet Els toegeven. "Gisteren hadden we al zo'n 250 verzoekjes in onze mailbox, daar kwamen er deze ochtend nog een heleboel bij. Ook tijdens het programma stond de telefoon niet stil. Dina en Nelly hebben het ene na het andere verzoekje opgeschreven. Bedankt ook aan hen voor de hulp."

En op de vraag wat de Radio Star mama's deze namiddag gaan doen, antwoorden ze in koor: "Genieten van moederdag!" Het is jullie gegund!

Reclamebanner