LOGO Radio Star

MFL Herzele

Herzele voor een Herzeels goed doel

Na een sabbatjaar, om de welgekende reden, brengt MFL-Herzele een lokaal goed doel opnieuw dichter bij u.

Dicht bij huis, net daarom minstens even waardevol!

In Vlaanderen wordt 1 op 7 kinderen geboren in een kansarm gezin. Omgerekend voor Herzele komt dit overeen met zo’n 250 kinderen die al van in de wieg minder kansen krijgen.

Kinderarmoede is niet alleen een persoonlijk drama voor de kinderen en hun ouders, het kan ook impact hebben op hun hele verdere leven.
De coronacrisis verbeterde de situatie uiteraard niet. MFL-Herzele wil daar samen met u iets aan doen!

Van zaterdag 27 november 09u00 tot en met zondag 28 november 21h00 brengen wij onze traditionele radiomarathon op Radio Star en dit onafgebroken 36 uur lang. Opnieuw kan iedereen plaatjes tegen betaling aanvragen.
Elke euro die daarvoor wordt opgehaald, wordt gebruikt om deze kinderen een onvergetelijk eindejaar te schenken.

Dit jaar zamelen we immers geld in om voor deze Herzeelse jongeren een persoonlijk eindejaargeschenk te kopen. Samen met onze lokale handelaars, zoeken we een geschikt cadeau en bezorgen dit via het Sociaal Huis van Herzele op het correcte adres.
Maar dat is niet alles!
Dit jaar zal je ons kunnen vinden in een heus “glazen huis”. We nemen onze intrek in de glazen binnenkoer van de sporthal van Atheneum Herzele. Daar maken we niet enkel 36 uur continu live radio, je kan ook 36 uur lang onze bar bezoeken met live optredens!
De opbrengst hiervan gaat uiteraard ook integraal naar het goede doel!