MFL Herzele 2017

MFL HERZELE 2017

MFL-Herzele zet zich dit jaar in voor de Herzeelse jeugdverenigingen. Dicht bij ons, net daarom minstens even waardevol!
Jeugdverenigingen werken met vrijwilligers. Zij zetten zich veelal dagelijks, (twee)wekelijks, maandelijks of jaarlijks in voor onze Herzeelse jongeren.
Hun budget is beperkt en wordt quasi volledig besteed aan onze jeugd. Ruimte voor een extra project of evenement is er niet, en daar wil MFL-Herzele iets aan doen!
Maar liefst vijf Herzeelse jeugdverenigingen dienden een project in, in de hoop steun te krijgen via MFL-Herzele.

OPROEP:

Steun de Herzeelse goede doelen!
MFL-Herzele roept handelaars, verenigingen, scholen en particulieren op om geld in te zamelen. Dat kan door acties te plannen of simpelweg geld op te halen.

 

Acties die je voor MFL-Herzele organiseert, moet je indienen via dit formulier.

 

RADIOMARATHON

MFL-Herzele sluit af met een radiomarathon op Radio Star op zaterdag 25 en zondag 26 november. Daar gaat schepen Benjamin Rogiers gesteund door zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder de uitdaging aan maar liefst 36 uur radio te maken. Tijdens deze marathon worden alle actievoerders en goede doelen ontvangen en ondertussen worden platen op verzoek gedraaid.

Jouw plaatje tijdens de marathon

Luisteraars kunnen hun lievelingsplaatje aanvragen tijdens deze marathon door een vrije gift van minimaal 2 euro.
(de mogelijkheden daartoe worden tijdens de marathon uitgelegd)

Handelaars, verenigingen, scholen,… kunnen een TOP 3 aanvragen

  • € 50: top 3 met vermelding van uw gegevens
  • minstens € 100: top 3 met vermelding van uw gegevens - bezoek aan uw zaak /vereniging / school tijdens de live-uitzending en een week gratis reclame op Radio Star!

 

Jouw TOP DRIE kan je indienen via dit formulier.

Voor beiden krijgt u uiteraard een onkostennota.

#MFL-Herzele: Chezkit stelt CD-single voor

#MFL-Herzele: Chezkit stelt CD-single voor

Dinsdagavond werd, onder grote belangstelling, de eerste CD-single van ChezKit voorgesteld in café De Reisduif in Woubrechtegem. De single kon gemaakt worden dankzij de gelden van verschillende sponsors. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar MFL-Herzele.

Ontdek hier meer...
#MFL-Herzele: Slotshow in café De Reisduif

#MFL-Herzele: Slotshow in café De Reisduif

Kom en wees getuige van de laatste 4 uren van de MFL-Herzele-radiomarathon. Na 32 uur radio maken ruilt schepen Benjamin Rogiers, samen met zijn sidekicks Els Coppens en Caroline De Vadder, de studio van Radio Star in voor De Reis Duif in Woubrechtegem voor een heuse liveshow. Met live optredens van Brambo & Slesh, Chezkit,... en... de bekendmaking van het totaal verzameld bedrag...

Ontdek hier meer...
#MFL-Herzele: GBS Groot-Herzele verzamelt bruine centjes

#MFL-Herzele: GBS Groot-Herzele verzamelt bruine centjes

Onder de noemer "alle beetjes helpen", verzamelt GBS Groot-Herzele bruine centjes voor MFL-Herzele! De leerlingen mogen deze in een heuse knikkerbaan deponeren in de gang van de vestiging in Herzele.

Heb je te veel bruine centjes (of groter)? Geef ze gerust mee aan een van de leerlingen van GBS De Kersentuin, De Vlindertuin of 't Essenhofje!

Ontdek hier meer...
#MFL-Herzele: Wijnhuize Leeft organiseert carwash

#MFL-Herzele: Wijnhuize Leeft organiseert carwash

Wijnhuize Leeft steunt MFL-Herzele, de organisatie die dit jaar de handen in elkaar slaat voor vijf Herzeelse jeugddoelen - jeugdverenigingen. Daarvoor organiseren zij op 18 november een carwash aan 10 euro / wagen met een drankje inbegrepen. Die dag is ook hun bar doorlopend geopend met allerlei lekkere drankjes en hapjes !

Ontdek hier meer...
#MFL-Herzele: Wafelenbakmarathon

#MFL-Herzele: Wafelenbakmarathon

Tijdens de radiomarathon op Radio Star, zullen de vijf jeugdverenigingen maar liefst 36 uur aan één stuk wafels bakken! Niet om zelf op te eten, wel om te verkopen. Voor 6 overheerlijke wafels betaalt je 5,00 euro.
Bestellen kan via de jeugdbewegingen of mfl@radiostar.be.

Ontdek hier meer...
#HelemaalHerzele: Nieuwe editie MFL-Herzele

#HelemaalHerzele: Nieuwe editie MFL-Herzele

Laat ik je even mee terug nemen in de tijd. Naar ongeveer een jaar geleden. In deze studio is dan iets geweldigs aan het gebeuren. Magische bijna. MFL Herzele, ofwel Muziek Financiert Leven, zamelt geld in voor acht Herzeelse goede doelen. En jij thuis doet massaal mee. Tijdens een radiomarathon van 35 uur gebeurt iets wat hoofdrolspelers Els, Caroline en Benjamin maar moeilijk kunnen geloven: Herzele staat op zijn kop. Iedereen deelt uit. En al zeker tijdens de sloturen in de Steenoven... En kijk een jaar later zitten ze opnieuw hier in onze studio met groot nieuws: Els, Caroline en Benjamin.

Ontdek hier meer...