Herzele popt-up en houdt mini-handelsbeurs 2016

20 november 2016 | LIVE ON TOUR

Op zondagnamiddag 20 november 2016 trotseerden tal van belangstellenden en nieuwsgierigen de hevige windstoten en trokken naar de Wattenfabriek.

Daar vond immers de 2de editie plaats van de minihandelsbeurs van Herzele en tegelijk werd er ook in het kader van "Kunstendag voor Kinderen" een workshop georganiseerd waaraan meerdere kinderen actief deelnamen.

Tal van lokale handelaars presenteerden hun diensten en goederen. Zij genoten zichtbaar van de interesse die hen getoond werd. Bij een speciale stand van de gemeente kon ook nog steeds kennis gemaakt worden met de munten die door de Koninklijke Munt geslagen werden ter gelegenheid van de aanstelling van de nieuwe muntmeester Ingrid Van Herzele. Deze munten dragen het wapenschild van Herzele tesamen met de afdruk van de burcht én van een Herzeelse plataan. Uiteraard konden deze prachtige munten er ook gekocht worden.

Meer dan 40 handelaars waren aanwezig en Radio Star sprak er met een groot aantal onder hen.

De beurs was tegelijk ook een ontmoetingsmoment voor de bewoners van de gemeente. De gezelligheid werd nog versterkt door de drankjes en de wafels, oliebollen en allerlei hapjes die te koop werden aangeboden.

Voor de organisatie van deze beurs tekenden de gemeente Herzele, de Raad voor Lokale Economie én de mensen achter de Kunstendag voor Kinderen.

Zowel Burgemeester Johan Van Tittelboom en diens echtgenote Carina Van Cauter als de Schepen voor Lokale Economie, Benjamin Rogiers waren aanwezig en waren verheugd over de opkomst - ondanks het ruige weer - en de sfeer die er heerste.

Reclamebanner