Laatste berichten

Het kleinste en gezelligste theater van Herzele, 'In den Hof', is terug!

03-06-2024

Bereid je voor op opnieuw een zomer vol lachen, muziek en onvergetelijke optredens 'In den Hof'. Deze zomer verwelkomt 'In den Hof' bijna elke donderdagavond in juli en augustus een andere getalenteerde artiest voor een avond vol humor of prachtige luistermuziek. De dorst kan gelest worden met een Herzeels biertje of iets fris aan de bar. 

Lees meer...

Ontdek maar liefst drie Open Tuinen tijdens de Velt-ecotuindagen

31-05-2024

Komend weekend, 1 en 2 juni, stellen maar liefst 280 tuineigenaars in Vlaanderen en Nederland de deuren open voor publiek. Ook De Tuin van Jan en Kristien, De Samentuin van Leefboerderij De Kanteling én De Daalkouter nemen deel. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe je een tuin op een ecologische manier kan aanleggen en beheren.

Lees meer...

Activiteiten


Politiek

Cultuur

De Hellebaard publiceert boek over Tweede Wereldoorlog in Herzele

23-03-2024

De Hellebaard plant dit jaar de uitgave van een boek "Wereldoorlog II in Groot-Herzele”. Hoewel er al veel materiaal beschikbaar is, zijn de auteurs nog op zoek naar beeldmateriaal voor het boek. Wie foto’s, tekeningen, documenten in zijn bezit heeft over deze periode 1939-1945 waarvan u denkt dat ze nuttig kunnen zijn voor deze publicatie, kunnen contact opnemen met het bestuur.

Lees meer...

Sport

Athan en Bram van Schermclub Excalibur nemen deel aan het gloednieuwe televisieprogramma ‘Goed gespeeld’ op VRT1

02-05-2024

Vanaf 13 mei lanceert VRT 1 het nieuwe programma 'Goed gespeeld!'. In deze show strijden vier sportieve duo's uit heel Vlaanderen en Brussel tegen elkaar in verschillende sporten. Van padel tot onderwaterhockey en van BMX tot golf, elke weekdag leidt een duo de andere teams rond in hun club, leert hen de kneepjes van hun sport en gaat uiteindelijk de strijd aan in een specifieke proef. Presentatrice Siska Schoeters gidst de kijkers door deze sportieve confrontaties.

Lees meer...

G-voetbalploeg van KVC De Toekomst Borsbeke zoekt nieuwe spelers

14-01-2024

Dat het voetbal in Borsbeke met KVC De Toekomst hoge toppen scheert, is geen groot geheim. De mannen en vrouwen spelen op het hoogste provinciale niveau en de jeugdopleiding wordt de hemel in geprezen. Maar de club heeft ook een G-voetbalploeg, en dat mag wat vaker over de tongen gaan. Dat vinden althans Jens De Clercq en Sylvie De Wannemaeker.

Lees meer...

Onze gemeente


Archief

Reclamebanner