Niet één maar twee bands op het podium van de Burchtconcerten

2 augustus 2019 | Chris Bosseloo | Activiteiten

De avond werd loeihard ingezet met de Hardridge Band uit Geraardsbergen die ons een heel erg mooie set brachten met eigen nummers zoals It’s Now, Broken Soil, Mirror, Chalice Of Power, Prophet Thunder, Brighter Side, Saint Of Thieves, Alive en Hellrider. Jawel, u leest het goed, het hardere werk op de Burchtconcerten door de rock- en metalband die onlangs erg verdiend winnaar werd van de Luchtbal Rock Rally. Hardridge Band is dus zeker een band om in het oog te houden. Fans kunnen de Hardridge Band volgen via verschillende kanalen waaronder Facebook, Spotify, ITunes, Deezer, Tidal, Soundcloud en Youtube of via de website www.bandridgeband.com. Wie de Hardridge Band nog eens aan het werk wil zien, kan dat op 11 augustus 2019 in jeugdhuis De Muze in Zottegem. Zeker doen!

Een ander soort muziek werd ons gebracht door Beau4, een popband uit Wichelen die ontstaan is in 2016 en bestaat uit zanger Senne Parewijck (2003), gitarist Joren Van Cauwenberge (2002) en drummer Andert Van der Borght (2002). Sinds december vorig wordt de band versterkt door Wout Temmerman (2000) als multi-muzikant. Naast popnummers, spelen ze ook alternatieve rock, maar vooral eigen nummers. Beau4 bracht ons een mix van pop en alternatieve rock, voornamelijk covers maar zeker ook eigen nummers.

Er was opnieuw veel ambiance, sfeer, gezelligheid en verbondenheid. Het publiek smaakte ook deze bands en wij oordeelden dat de programmatiekeuze van organisator Tom De Jaeger ook weer voor deze editie een schot in de roos was.

Bekijk hieronder de mooie fotoreportage van Chris Bosseloo.

Foto's

Reclamebanner