Torengalm speelt Bruistablet

20 november 2019 | Sarah De Moor | Activiteiten

Komend weekend staat er Herzeels acteertalent op de bühne van CC de Steenoven. Toneelgroep Torengalm speelt er Bruistablet, een komedie over het reilen en zeilen in uitzendkantoor Match Interim. De regie is in handen van Jan Loubin. "Het wordt een toneelstuk zonder pauze, met veel korte scènes boordevol herkenbare situaties voor iedereen", vertelt hij. Plezier gegarandeerd. "Het publiek zal achteraf geen bruistablet nodig hebben."

Op de planken staat heel wat volk: Karine De Pelecijn, Christine De Vuyst, Patrick Erauw, Freya Patho, Chloë Remy, Evelien Schollaert, Joris Schoonjans, Peter Souffriau, Jo Van Damme, Wim Van den Neste, Nathalie Van Der Linden en Bea Van Steenberghe. "Niet evident met zoveel volk", zegt voorzitter en acteur van dienst Joris Schoonjans. "Maar heel erg fijn om te doen. We kijken er allemaal naar uit. Ik vind het persoonlijk ook geweldig dat er zoveel jonge mensen meedoen. De toekomst van Torengalm lijkt verzekerd."

(lees verder onder de foto)

 

Speeldata en tickets

Torengalm speelt Bruistablet drie keer: op vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2019 om 20.00 uur en op zondag 24 november om 19.00 uur. Kaarten zijn te reserveren via www.torengalm.be of op het nummer 0486 22 80 43. 

Beluister hieronder het interview met Joris en Jan van toneelgroep Torengalm in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

16 november 2019 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner