Wij gaan op berenjacht!

28 maart 2020 | HelemaalHerzele | Activiteiten

'Vier kinderen gaan met hun vader op berenjacht. Ze trotseren moedig de natuur, maar dan staan ze opeens tegenover een echte beer!' Dat is een korte samenvatting van het boek "Wij gaan op berenjacht" van Helen Oxenbury en Michael Rosen. Maar in tijden van Corona wordt het verhaal opeens werkelijkheid.

Via sociale media werd opgeroepen om massaal beren voor het raam te plaatsen. Zo kunnen ouders met kinderen tijdens hun wandeling op zoek gaan naar de beren. Zet dus een teddybeer voor je ruit en wie weet krijg jij een dankjewel in je brievenbus. 

Laat iedereen weten dat er een beertje voor jouw raam staat! Klik daarvoor op onderstaande kaart en duidt dan de locatie van je beer aan. Zo kan iedereen een volledige berenjacht uitstippelen voor de kindjes! Veel plezier !

Wil je zelf een beertje op de kaart aanduiden? Ga naar deze link en duid jouw beertje aan op de kaart. 

Belangrijk is dat we ons tijdens het wandelen aan de regels houden. De bedoeling is om in beweging te blijven, dus niet urenlang gaan zitten op een bankje in een park of in groep een praatje slaan. Wie zich niet aan de regels houdt, wordt gesanctioneerd.

Reclamebanner