Lions Club Herzele verwent mama’s met Moederdag Ontbijtactie

20 april 2021 | Evi Baeyens | Activiteiten

Luxe ontbijtmand ©Lions Herzele

“Onze Moederdag Ontbijtactie is ons grootste fundraising initiatief. Helaas zagen we dat door corona in 2020 wegvallen”, vertelt Francis Fivez, verantwoordelijke voor onder meer sociale projecten. De Herzeelse Lions zijn dan ook uitermate enthousiast dat ze dit initiatief opnieuw kunnen organiseren. Dit jaar hopen de Lions het record van 1425 manden in 2019 te breken en mikken ze op een verkoop 2000 ontbijtmanden. Daarenboven valt iedere honderdste besteller in de prijzen, gaande van onder meer wijnpakketten tot een weekendje kust of Ardennen.

De ontbijtmanden kunnen aangekocht worden aan zeer democratische prijzen”, aldus voorzitter Jan De Clippel. “Een dubbel ontbijt kost 25 euro, een ontbijt voor één persoon 20 euro. Voor een luxeontbijt voor twee personen betaal je 35 euro, hierin zit een flesje cava inbegrepen.

(lees verder onder de affiche)

Affiche ontbijtmanden Moederdag Lions Herzele

 

De ontbijtmanden kunnen nog tot en met 2 mei besteld worden. Dit kan via de website van Lions Club Herzele. Er zijn 13 verschillende afhaalpunten, eentje in elke Herzeelse deelgemeente en bij uitbreiding ook in Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele, Velzeke, Zottegem en Erpe-Mere.

De opbrengt van de ontbijtmanden gaat ook dit jaar naar sociale projecten en minderbedeelden.

Voor meer info en de webshop: www.lionsherzele.be of op de Facebookpagina Lions Herzele.

Beluister hieronder het volledige interview.

Audiofragmenten

17 april 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner