Gemeentebestuur Herzele deelt knuffels uit

12 maart 2021 | HelemaalHerzele | Onze gemeente

Archieffoto © Freepik

Het gemeentebestuur van Herzele wil al haar medewerkers bedanken voor de extra geleverde inspanningen het afgelopen jaar en wil iedereen een hart onder de riem steken. Dat doen ze met een welverdiende dikke knuffel. "Aangezien we deze nog niet fysiek kunnen geven, houden we het bij een digitale variant!", klinkt het bij het gemeentebestuur.

Via Swipedrinks, een recent opgestart Herzeels bedrijf, kochten ze 500 knuffels om aan alle medewerkers uit te delen. Swipedrinks creëerde een zeer laagdrempelige app om goedkoop cashless te betalen, interessant voor zowel grote als kleine events, verenigingen,... Aangezien die events niet plaatsvinden, kwamen ze op het idee om deze app te gebruiken om knuffels te ‘verkopen’ die je dan kan uitdelen aan vrienden, familie, collega’s,…

Maar er is meer! De betaalde € 500 gaat integraal naar Rode Kruis Vlaanderen! "We geven onze medewerkers en de vrijwilligers van Rode Kruis Herzele een dikke welverdiende knuffel en steunen daarbij de werking van Rode Kruis Vlaanderen", besluit het gemeentebestuur tevreden.

Reclamebanner