Herzele viert jaarlang feest voor 1050ste verjaardag

24 januari 2022 | Sarah De Moor | Onze gemeente

In 2022 viert Herzele feest! Onze gemeente bestaat 1050 jaar en dat laat het lokaal bestuur niet onopgemerkt voorbijgaan. Op het programma staat elke maand een nieuw thema en tal van activiteiten.

"We begonnen het jaar met het sturen van een postkaart naar alle inwoners van Herzele waarin we iedereen een voorspoedig 2022 wensen. Volgende maand, februari, staat volledig in het teken van poëzie. Een tentoonstelling, een wandeling met raam- en pamfletpoëzie, … het staat allemaal op het programma. Daarnaast zijn er enkele blikvangers dit jaar zoals ons eigen feestbier ‘Gouden Keper’, een feestspel ‘Herzele rond in 80 kaarten’ en een feestlied gemaakt en gezongen door Herzelenaren."

Ontdek alles over 1050 jaar Herzele via www.herzele.be/1050jaarherzeleOmwille van de continu wijzigende coronamaatregelen publiceert het bestuur niet meteen het volledige jaarprogramma, maar gaan ze stapsgewijs aan de slag om steeds te kunnen inspelen op het moment.

Luister hieronder naar een interview met Jan Hermans, domeincoördinator Vrije Tijd en Jeugd van het lokaal bestuur Herzele, in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

22 januari 2022 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner