Sportdienst valt opnieuw in de prijzen

19 december 2018 | Sarah De Moor | Sport

Applaus, een kus van de juffrouw en een bank vooruit. Ook in 2018 daagde Sport Vlaanderen alle Vlaamse gemeenten en steden uit om deel te nemen aan de #sportersbelevenmeer-award. En jawel, onze Sportdienst sleepte voor het tweede jaar op rij zo’n award in de wacht.

Met de campagne #sportersbelevenmeer wil Sport Vlaanderen ons gedrag veranderen, want elke Vlaming moet aan het sporten. Sport Vlaanderen doet dat niet langer door iedereen te zeggen hoe goed sport voor hen is, maar wel door iedereen te laten voelen hoe leuk sport is.

Herzele won de award dit jaar voor haar actie rond sport op het werk. In de maanden mei en juni gingen de collega’s van gemeente en OCMW elke dinsdag- en donderdagmiddag samen wandelen tijdens hun middagpauze. Goed voor de sfeer én voor de gezondheid. Aan de award is niet alleen een trofee, maar ook een waardebon van 750 euro verbonden. Die zal gebruikt worden voor de aankoop van nieuw sportmateriaal.

Beluister hieronder het interview met sportpromotor Jonathan Dehenau, die de award samen met zijn collega Lut De Ryck en schepen van Sport Stefaan Lauwaert in ontvangst mocht nemen.

Audiofragmenten

15 december 2018 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner