Start to Run in Herzele sluit 20e editie in schoonheid af

22 juni 2024 | HelemaalHerzele | Sport

Diploma-uitreiking in het gemeentehuis van Herzele. ©Lokaal Bestuur Herzele

De 20ste editie van Start to Run in Herzele is afgelopen. Terug heel wat Herzelenaren hebben deelgenomen aan dit trainingsprogramma, onder leiding van Eddy Verstichel van Joggingclub Herzele. Na heel wat bloed, zweet en tranen mochten de deelnemers die nu in één keer 5 km kunnen lopen gisterenavond hun diploma in ontvangst nemen.

Op 2 april 2024 is de 20ste editie van Start to Run in Herzele uit zijn startblokken geschoten. Het trainingsprogramma wordt georganiseerd door Joggingclub Herzele in samenwerking met de sportdienst van het lokaal bestuur Herzele. Het is trainer Eddy Verstichel die sinds het begin van de Start to Run-cursus in Herzele de sessies voor zijn rekening neemt. In tien weken tijd hebben er zich terug heel wat Herzelenaren klaargestoomd om non-stop 5 km te kunnen lopen. Zowel de deelnemers die in hun opzet geslaagd zijn, als hun trainer Eddy Verstichel, zijn gisterenavond dan ook in de bloemetjes gezet tijdens de diploma-uitreiking in het gemeentehuis van Herzele.

"Naast een dikke pluim voor de deelnemers, wouden we trainer Eddy Verstichel graag extra bedanken tijdens deze jubileumeditie van Start to Run in Herzele. Het is dankzij zijn motivatie en engagement dat er ondertussen heel wat Herzelenaren zonder problemen 5 km kunnen lopen. Op naar de volgende 20 jaar", klinkt het enthousiast bij Ann Van Ruyskensvelde, schepen van sport.

Reclamebanner