LOGO Radio Star

#MFL-Herzele: Chezkit stelt CD-single voor

Dinsdagavond werd, onder grote belangstelling, de eerste CD-single van ChezKit voorgesteld in café De Reisduif in Woubrechtegem. De single kon gemaakt worden dankzij de gelden van verschillende sponsors. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar MFL-Herzele.

 

Tijdens de slotshow van de vorige editie van MFL-Herzele had de zanger van ChezKit, Stijn Van den Driessche, zichzelf met z'n coverband verloot. Kermis Woubrechtegem bracht een bod van 3.000 euro en wist zo een optreden tijdens hun zomerkermis binnen te halen.

 

Een jaar later werd de vraag gesteld of er opnieuw een actie kwam om MFL-Herzele te steunen. Stijn kwam met het idee op de proppen om een CD-single op te nemen. Dankzij de sponsors werd de productie van de CD-single tot stand gebracht. Op de single staat een cover van “I need never get old” en een bonusnummer “Jolene”. Er werden maar liefst 1.000 singles gemaakt en deze worden verkocht aan 5 euro bij de Herzeelse handelaars en op tal van evenementen. De opbrengst gaat integraal naar MFL Herzele. Men hoopt op deze manier dit jaar een cheque te kunnen overhandigen van 5.000 euro. 
Wie graag een CD-single koopt, kan deze bestellen via Heidi Knop (heidiknop@hotmail.be).

Foto's

Foto's