LOGO Radio Star

DJ Zina is de winnaar van The National DJ Contest!

Na zes pre-selecties in Gent, Brugge, Antwerpen, Leuven, Mechelen & Herentals was er op zaterdag 23 februari eindelijk de finale van The National DJ Contest in KEYMUSIC Sint-Niklaas. Elke finalist mocht 20 minuten het beste van zichzelf geven voor het kritische oog van juryleden Robert Abigail, Joachim Heuvinck & Marcus Jackson a.k.a. MJ the Unique.

Uiteindelijk is één van de wildcards, gewonnen in KEYMUSIC Gent, ook ineens de winnares geworden van deze DJ Contest: Arezina De Koker a.k.a. DJ Zina! Deze jongedame, eveneens de enige vrouwelijke finalist, wist de juryleden en het publiek te overtuigen van haar kunnen met de enorme energie die ze uitstraalde tijdens haar set. Dit is ook wat zij verder wil doen: powerfull dj-sets brengen en de menigte meeslepen met een mix van opzwepende muziek. Wij kennen alvast een top DJ voor jullie aankomende events! Als prijs mocht DJ Zina een Roland DJ 808 controller, een Roland TR8 drumcomputer, een gepersonaliseerde V Moda Crossfade Wireless en een KEYMUSIC store credit mee naar huis nemen. Daarnaast bemachtigde ze een platencontract bij Robert Abigail.

Zilver ging naar Peter Yorck en brond voor Rik Vandecruys. Ook zij en de overige finalisten gingen niet met lege handen naar huis.

Audiofragmenten


Foto's