MFL-Herzele radiomarathon 2022

22 november 2022 | MFL Herzele

MFL-Herzele goes CRAZY!
Gek denkt u? Nee hoor, CRAZY!
Creatief, Rebels, Avontuurlijk, Zorgeloos en Young!

Samen willen we alle jongeren die school lopen in Herzele een onvergetelijke CRAZY dag bezorgen.
Drie dagen lang toveren we onze burchtsite om in MFL-land met springkastelen, kermisattracties, workshops, optredens en veel meer voor onze kleuters, lagere schoolkinderen en middelbare scholieren.

Na corona, Oekraïne en financiële zorgen, willen we onze jongeren laten genieten van een dag zonder bekommernissen, voor iedereen, want niemand valt uit de boot bij MFL-Herzele. Niet iedereen heeft het budget om eens CRAZY te doen, wij brengen een gratis CRAZY dag naar Herzele! De Herzeelse jeugd verdient immers een positief en CRAZY gevoel!

Net zoals andere jaren kan ook u participeren!

Hierbij een overzicht hoe ook u met uw handelszaak, vereniging of school een steentje kan bijdragen door een TOP aan te vragen tijdens de radiomarathon van zaterdag 26 november 9u00 tot en met zondag 27 november 21u00 op Radio Star (FM 106.5). Wij kijken alvast uit naar uw reactie!

Jouw plaatje tijdens de marathon
Luisteraars kunnen hun lievelingsplaatje aanvragen tijdens deze marathon door een vrije gift van minimaal 2 euro (de mogelijkheden daartoe worden tijdens de marathon uitgelegd).

Kom eentje drinken
36 uur lang zal de Sporthal in de Sint-Rochusstraat omgevormd worden tot heus MFL-Herzele-café, en dat in samenwerking met Lions en Leo Club Herzele. Kom langs, geniet en steun het goede doel.

Programma

Zaterdag

Zondag

Doe eens CRAZY!

MFL-Herzele roept scholen, handelaars, verenigingen en particulieren op om geld in te zamelen. Dat kan door acties te plannen of simpelweg geld op te halen. De opbrengst mag je live tijdens de radiomarathon komen deponeren.

Of vraag een TOP aan

  • € 50,00: uw lievelingsplaat met vermelding van uw gegevens tijdens de liveshow;
  • € 100,00: uw TOP 2 met vermelding van uw gegevens tijdens de liveshow. U bent tevens welkom voor een praatje tijdens de live-uitzending;
  • minstens € 150,00: top 3 met vermelding van uw gegevens tijdens de liveshow. U bent tevens welkom voor een praatje tijdens de live-uitzending en krijgt een week gratis reclame op Radio Star, binnen het jaar vrij op te nemen!

Meer info via deze link.

Voor elke gift krijgt u uiteraard een onkostennota.

Alvast van harte dank!

Het MFL-Herzele-Team

Reclamebanner