Plannen vzw Okido Bouwt krijgen vorm, chrisantenverkoop om geld in te zamelen

30 september 2021 | Evi Baeyens | Activiteiten

De coronapandemie heeft de werking van heel wat verenigingen in Herzele het afgelopen anderhalf jaar bemoeilijkt. Ook voor de vzw Okido Bouwt, de vereniging die ijvert voor nieuwe lokalen voor Chiro Okido Herzele en die ook (deels) zal financieren en beheren, was dat het geval. "Zo goed als al onze activiteiten om geld in te zamelen voor dit project werden afgelast, maar ondertussen bleven we op de achtergrond wel ijverig aan het werk om dit ambitieuze project waar te maken. In dat verband kregen we goed nieuws van het gemeentebestuur van Herzele. Daarover zal later uitgebreid gecommuniceerd worden", vertelt ondervoorzitster Femke Vandecasteele heel enthousiast.Spannend dus en wordt zeker vervolgd!

"Ondertussen kunnen we opnieuw activiteiten organiseren om de broodnodige centen in te zamelen om deze nieuwe lokalen te financieren. Voor het derde jaar op rij verkopen we chrysanten tegen de democratische prijs van 6 euro per pot. De chrysanten hebben een supermaat met een diameter van ± 50 cm, zijn afkomstig van een professionele kweker uit Oost-Vlaanderen en zijn beschikbaar in drie kleuren (geel, wit en paars), tot zolang de voorraad strekt."

Bestellen kan tot en met zondag 8 oktober 2021 en op twee manieren:

  • Door je bestelling te mailen naar okidobouwt@gmail.com. Vermeld naam, adres en aantal chrysanten (per kleur). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens (via overschrijving).
  • Door je bestelling te plaatsen via een privébericht op onze facebookpagina www.facebook.com/okidobouwt. Vermeld naam, adres en aantal chrysanten (per kleur). Je ontvangt vervolgens een e-mail met de betaalgegevens (via overschrijving).

De bloempotten kunnen afgehaald worden aan de chirolokalen (Tuinwijkstraat, Herzele)op zaterdag 16 oktober 2021 van 09u00 tot 13u00.

Audiofragmenten

25 september 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner