Conforte Symphonic ten voordele van de nieuwe chirolokalen van Chiro Sint-Katrien Steenhuize

1 november 2021 | Evi Baeyens | Activiteiten

Concertband ConForte Symphonic uit Zemst

Opbrengstengroep VZW Chirovrienden Steenhuize organiseert op 27 november 2021 een concert met symfonisch orkest Conforte dat een gevarieerd programma speelt dat jong en oud kan bekoren. Het concert vindt plaats in de kerk te Steenhuize. Nadien kan je genieten van een drankje in de VZW-bar.

(lees verder onder de affiche)

 

ConForte Symphonic is een symfonisch orkest dat eind 2019 werd opgericht door een groep goede amateurmuzikanten met als thuisbasis Zemst. Daarmee is het het jongste symfonieorkest van België. De concerten en repetities vinden plaats op projectmatige basis.

ConForte verwijst naar gezelligheid en plezier in het Esperanto (komforte), een belangrijke waarde voor onze muzikanten. De Italiaanse muziekterm voor sterke dynamiek ‘forte’, past dan weer bij de energie die deze groep uitstraalt en wil overbrengen op zijn publiek. De naam kan eveneens verbonden worden met het Franse woord ‘conforter’, wat ondersteunen/versterken betekent.

De winst gaat integraal naar de bouw van het nieuwe chirolokaal. Volwassenen betalen 16 euro en kinderen jonger dan 10 jaar betalen 6 euro (10 euro cashback aan de kassa) Tickets via deze website of via de QR-code op de affiches! Deuren vanaf 19u30, start om 20u.

Audiofragmenten

23 oktober 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner