Ook koninklijke toneelgroep Torengalm staat opnieuw op de planken

2 november 2021 | Damien De Leeuw | Activiteiten

Foto tijdens de repetitie met Patrick Erauw, Bruno Debbaut en Peter Souffriau ©Toneelgroep Torengalm

Frederik en Isabelle hebben op het laatste perron van het station, perron 12, ruzie over hun toekomstig huwelijksfeest. Kwaad omdat ze haar zin niet krijgt, gooit Isabelle haar dure verlovingsring die ze van Frederik heeft gekregen weg over de balustrade aan de rand van het perron. De ring komt terecht op een braakliggend stuk terrein waar een aantal clochards en bedelaars huizen onder de twee bruggen van het station. In de buurt wordt dit terrein, perron 13 genoemd! Als Frederik even later op het terrein verschijnt om de ring te zoeken, blijkt deze onvindbaar. Tijdens het zoeken naar de ring leert hij de mensen die onder de bruggen huizen kennen. Er zijn de oude Achiel en zijn blinde broer Ronny die onder brug 1 huizen en Rita en Vanessa twee onbetrouwbare bedelaars en Suzy, een 18-jarig hoogzwanger meisje, die onder brug 2 verblijven.

Wie heeft de ring? Komt het nog goed tussen Frederik en Isabelle? Wanneer bevalt Suzy? Slagen Rita en Vanessa er in om Achiel en Ronny van het terrein weg te pesten en zo de alleenheerschappij over perron 13 te bekomen...? Heel wat vragen dus die een antwoord vinden in de ze romantische komedie Per(r)ongeluk die bij wijlen ontroert en dan weer spannend of heel grappig is!

(lees verder onder de affiche)

 

Op de planken staan Bruno Debbaut, Patrick Erauw, Ellen Hoebeke, Freya Patho, Peter Souffriau, Petra Stevens, Jo Van Damme en Bea Van Steenberghe.

Kaarten zijn te bekomen via op het nummer: 0486 22 80 43 of via het reservatieformulier. Volwassenen betalen 9 euro, kinderen tot 12 jaar 4 euro.

Luister hieronder naar een gesprek met Petra Stevens en Joris Schoonjans in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

30 oktober 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner