Radio Star pakt uit met Valentijnsprogramma's

11 februari 2022 | Damien De Leeuw | Activiteiten

Ben jij een man, een vrouw of identificeer je jezelf als mens en niet als een geslacht, het kan allemaal! Iedereen zoekt wel een connectie met iemand waar je volledig jezelf kan zijn. Soms kun je het omschrijven als liefde en soms als een levenslange vriendschap. Iets dat je niet zo snel kan vinden via Tinder, Grinder of…

Ben jij dus een V/M/X, heb je er geen schrik voor om op een respectvolle manier op de radio te komen en zoek je ‘iemand’ extra in je leven? Schrijf je dan in vòòr 10 februari op ikzoekeenliefinherzele@gmail.com, vertel ons wie je zoekt en misschien grasduinen wij dan samen op 13 februari tussen 18u00 en 20u00 doorheen de eenzame harten in Herzele. Wie weet zit er wel een dekseltje tussen voor jou!

En dat is nog niet alles: op maandag 14 februari is er tussen 18u en 22u een speciale editie van het verzoekprogramma met Steven De Troyer en Caroline De Vadder. Verzoekjes kan je aanvragen via het verzoekformulier op de website. Afstemmen dus op radio Star via 106.5fm of www.radiostar.be.

Audiofragmenten

29 januari 2022 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner