Satirische Facebookgroep 'Ge zijt van Iejzel asge stopt me zagen' organiseert benefietavond tvv Leefboerderij de Kanteling

16 september 2022 | Damien De Leeuw | Activiteiten

Affiche

Voor de tweede maal organiseert de Facebookgroep Ge zijt van Iejzel asge stopt me zagen in samenwerking met Jeugdhuis de Wattage een benefietavond ten voordele van Leefboerderij de Kanteling. Hun eerste editie -een comedy avond met aanstormend talent- was een schot in de roos, en ze hopen erop om dit jaar minstens even goed te doen.

(lees verder onder de affiche)


Affiche

 

Geen comedy dit jaar, maar muziek! "Klopt!", zegt organisator Pieter Schamp. "Onder de slogan 'Stopt Me Zagen 2.0 - Nu gaan we hard' mag je jou als bezoeker aan de nodige portie snoeiharde gitaren en knallende drums verwachten." De avond wordt om 20u op gang getrokken door Piron uit de carnavalstad Aalst. Ze omschrijven zichzelf als 'straight-forward hardcore'. Het poppunk collectief Jerk Beefy volgt om 21u met catchy punkrock op het scherpst van de snee. Deze vier supersympathieke gasten zorgen overal waar ze komen voor een waar volksfeest. Nadien komt het harde geweld opnieuw uit Aalst (wat is dat toch met die stad?): Eleven-O-Seven brengt catchy melodieën, pompende drums en harmonische vocals. "Headlinen doen The Dirty Harries uit Asse. Zij brengen u dé punkrockhits van vroeger tot nu. Blink 182, Sum 41, the Offspring... Noem het op en ze spelen het! Zeker de moeite waard, want ze waren ooit de huisband van het programma De Ideale Wereld op Één", vertelt Pieter enthousiast. "Het feestje wordt afgesloten door DJ F*ck Den Decibel en DJ Smesmeister met de beste rockplaten van de laatste 3 decennia."

(lees verder onder de foto)


The Dirty Harries uit Asse

 

Tijdens al dat geweld zal er een Tony Hawk Pro Skater 2 plaatsvinden. Wie dat niet kent, moet het maar eens opzoeken op 't internet. Inschrijven daarvoor kan via de Facebookpagina van het jeugdhuis of Stopt Me Zagen en kost 2 euro. Ook deze opbrengst gaat integraal naar Leefboerderij De Kanteling.

"Stopt Me Zagen 2.0 - Nu gaan we hard" gaat door op vrijdag 4 november in jeugdhuis De Wattage. De toegang is net zoals de voorbije editie gratis, maar er zal een vrije bijdrage gevraagd worden tvv Leefboerderij De Kanteling.

 

Foto's

Reclamebanner