Herzelenaar Pieter Schamp en Maboel zorgen voor wereldwijd unicum in rockscene met exclusieve Zebrahead-clubshows in Zottegem

13 juni 2023 | Damien De Leeuw | Activiteiten

Herzelenaar Pieter Schamp, in samenwerking met Maboel in 't Gildenhuis in Zottegem, heeft voor een uniek moment gezorgd in de wereldwijde rockscene. Samen konden ze bekende Amerikaanse band Zebrahead strikken voor twee exclusieve uitverkochte clubshows op 24 en 25 augustus met beperkte capaciteit in Zottegem.

Zebrahead, een geliefde en invloedrijke punkrockband uit Orange County, Californië, heeft een wereldwijde aanhang en heeft in de loop der jaren een indrukwekkende reputatie opgebouwd met hun energieke liveoptredens en catchy melodieën. De band heeft samengewerkt met enkele van de grootste namen in de muziekindustrie en heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op het genre. "Het is een primeur voor de fans van Zebrahead, omdat de band zelden intieme shows geeft met een beperkte bezetting", zegt Pieter Schamp. "Plus het feit dat deze speciale optredens plaatsvinden in een kleine stad als Zottegem maakt het nog specialer." Schamp kan z'n euforie maar amper verbergen: "Het is een eer om samen te werken met een band van dit kaliber en ik ben ervan overtuigd dat de fans een onvergetelijke ervaring zullen hebben."

De shows zullen plaatsvinden in een intieme clubomgeving, waardoor de fans de kans krijgen om de energie van Zebrahead van dichtbij te ervaren. De beperkte bezetting draagt bij aan de exclusiviteit van de optredens, en de kaartjes waren dan ook in een mum van tijd uitverkocht. Zowel fans als muziekliefhebbers uit België en daarbuiten zijn enthousiast over deze bijzondere gelegenheid. "Het is een erkenning van het harde werk dat we erin zijn geslaagd om een wereldwijd gevierde band naar een kleine stad in België te halen."

 

Reclamebanner