Herzele Zingt! tijdens de burchtconcerten

11 juli 2023 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Elke dinsdag van de zomervakantie geniet je in Herzele van een groot muzikaal feest dankzij de burchtconcerten, maar vandaag is dat nog net iets meer! Ter gelegenheid van Vlaanderen Feest! slaan de Burchtconcerten, cultuurraad Herzele en lokaal bestuur Herzele de handen in elkaar. Ze organiseren er die dag Herzele Zingt! en toveren vanaf 20 uur de burchtweide om tot een waar zangspektakel.

"Herzele Zingt! verbindt mensen door ze samen te laten zingen. Iedereen wordt uitgenodigd om, onder leiding van Krista De Kinder en het Kollebloemkoor uit Sint-Lievens-Esse, mee te zingen op tal van Vlaamse pareltjes! Van ‘Ik zag Cecilia komen’ tot ‘’t SMIDJE’ en van ‘Allemaal’ tot ‘Porselein’, er zullen liedjes zijn naar ieders wens! Dankzij een mooi boekje met alle liedjesteksten wordt meezingen gemakkelijk", aldus Heidi Knop, schepen van Cultuur.

Vorig jaar zakten heel wat mensen af naar de burchtweide om samen te zingen en te dansen. "Laten we van deze tweede editie van Herzele Zingt! een even groot feest maken", sluit schepen Knop af.

Herzele Zingt! @burchtweide Herzele

Dinsdag 11 juli 2022 van 20:00 tot 23:00

 

Foto's

Reclamebanner