Streekproducten- en creamarkt

30 september 2023 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Net zoals vorig jaar organiseren de Landbouwraad, de Werkgroep Ondernemend Herzele en het lokaal bestuur opnieuw de Streekproductenmarkt op zondag 1 oktober 2023 (10u00 – 18u00) op de Groenlaan.

Je mag een bruisende markt verwachten met tientallen lokale aanbieders die het lekkerste wat onze streek te bieden heeft, meebrengen. Ook gaat er voor het eerst een creamarkt door, waar lokale creatievelingen hun mooiste werken tentoonstellen en te koop aanbieden.

Concertband Vivace geeft het startschot met een tweedelig aperitiefconcert, waarna Radio Star ‘On Tour’ verdergaat met de muzikale opluistering van deze markt. Afsluiten doen we met een optreden van The Clintons.

Doe je tijdens het Weekend van de Klant (vrijdag 29 september t.e.m. zondag 1 oktober) een aankoop bij een deelnemende Herzeelse handelaar? Dan krijg je een afgestempeld kasticket waarmee je een draai mag geven aan ons prijzenrad! Waag je kans!

Het goede doel steunen? Ook dat kan! Er staat een standje waar je snoepjes, bloemen en wenskaarten kan kopen ten voordele van Kom Op Tegen Kanker.

Reclamebanner