Snuif dit weekend de kerst- en eindejaarssfeer op in Herzele

15 december 2023 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Het weekend wordt afgetrapt met een schitterende lichtparade, in samenwerking met de Landbouwraad van Herzele. De optocht telt maar liefst 105 tractoren! De tractoren vertrekken op vrijdag 15 december om 19u00 aan de voetbalkantine in Sint-Antelinks om vervolgens een parcours doorheen Herzele af te leggen: Mutsaardstraat - Kauwstraat -Terbiest - Arestraat - Groenlaan - Hoogstraat - Trotstraat - Kerkkouter - Graaf Du Parclaan - Burgemeester Matthysstraat - Kerkstraat - Markt - Peperstraat - Ressegemstraat - Blauwstraat - Goezestraat - Karnemelkstraat - Borsbekestraat - Tulpenstraat - Azaleastraat- Rozenstraat - Molendijk - Provincieweg - Wijteveldstraat - Dreefstraat - Holestraat - Kampenstraat - Pastorijstraat. Eindigen doen ze in de Pastorijstraat in Borsbeke (ter hoogte van het voetbalterrein) rond 21u30. Beide voetbalkantines zijn open voor deelnemers en publiek!

Lees verder onder het parcours van de optocht.

Parcours optocht 2023 - Onder voorbehoud van wijzigingen ©Lokaal Bestuur Herzele.

Zaterdag 16 december is Sint-Antelinks aan de beurt om de vele standhouders en bezoekers te ontvangen op de gezellige kerstmarkt. Verenigingen, handelaars en creatievelingen zorgen er voor hapjes, drankjes, geschenkartikelen en zoveel meer. Daarnaast zullen de leerlingen van VBS Sint-Katrien en GBS ’T Essenhofje het beste van zichzelf geven op het podium. Om 20u00 zorgt Fox and the Bullocks voor de nodige ambiance. Tot slot maakt een bezoekje van de kerstman het kerstplaatje compleet.

Kom dus zeker langs, shop leuke geschenkartikelen, proef van de vele hapjes en drankjes, dans op de muziek en geniet vooral van de kerst- en eindejaarssfeer!

Foto's

Reclamebanner