Boekmei 2024 met Kristien De Wolf, Anton Jäger en John Vandaele

27 april 2024 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Op woensdag 1 mei 2024 organiseert ’t Uilekot het jaarlijkse Boekmei in kader van Goed Geboekt. Op het programma staat een tweedehands strip- en boekenmarkt die doorgaat in de tent, op de oprit en het Straatje van de Vrede. Je kan er snuisteren in de vele koopjes die worden aangeboden van 10u tot 18u. Geïnteresseerde standhouders kunnen zich gratis inschrijven. Wil je liever een kraam met de verkoop van jouw eigen boek? Of ben je een creatieveling met tekst of boek? Wil je voorlezen aan anderen? Dan maakt ’t Uilekot ook graag plaats voor jou. 

In de namiddag zijn er drie auteurslezingen die doorgaan in het boekencafé van ’t Uilekot. Om 14u stelt Kristien De Wolf haar nieuwe roman ‘Mooie Jo’ voor, Anton Jäger heeft het om 15u30 over zijn boek ‘Hyperpolitiek’ en vanaf 17u geeft John Vandaele een inleiding op zijn boek ‘De melkboer en de geschiedenis’. Van 14u tot 18u kunnen kinderen terecht bij Tina van De Boekencaravan, zij leest hen dan allerlei verhalen voor. Dankzij Erfgoed Vlaamse Ardennen krijgen kinderen ook het boek ‘Gerarda en het erfgoedfeest’ mee naar huis. Als afsluiter van de dag is er om 19u een concert door ‘Salopet’, die een speelse mix van jazz en folk brengt met hun accordeon, contrabas en dwarsfluit. 's Middags en 's avonds kan je terecht aan het eetkraam 'Literatuur met ballen' en bij elke lezing worden er gratis snacks aangeboden. 

Per auteurslezing en/of concert (incl. snacks): €9, voor 2 activiteiten €15. Dagticket (incl. concert): €25. Info en tickets: www.goedgeboekt.be 

Locatie: 't Uilekot, Groenlaan 39 en 41, 9550 Herzele.

Reclamebanner