Ontdek maar liefst drie Open Tuinen tijdens de Velt-ecotuindagen

31 mei 2024 | HelemaalHerzele | Activiteiten

Aardbeienfeest op De Daalkouter tijdens de VELT open tuin dag.

Komend weekend, 1 en 2 juni, stellen maar liefst 280 tuineigenaars in Vlaanderen en Nederland de deuren open voor publiek. Ook De Tuin van Jan en Kristien, De Samentuin van Leefboerderij De Kanteling én De Daalkouter nemen deel. Kom een kijkje nemen en ontdek hoe je een tuin op een ecologische manier kan aanleggen en beheren.

Een samentuin, een biologische fruitboerderij of een gezellige familietuin waarbij het drukke leven wordt gecombineerd met heerlijk thuiskomen tussen het gezoem van de bijtjes? Zo kan je de Open Tuinen het beste omschrijven. Wil je dat allemaal met je eigen ogen bewonderen? Dan ben je zaterdag 1 juni welkom in 'De Daalkouter' (van 10.00 tot 17.00u) en zondag 2 Juni kan je de Tuin van Jan en Kristien (van 10.00u tot 17.00u) en de Samentuin van Leefboerderij de Kanteling bezoeken (van 13.00u tot 17.00u).

Iedereen die wil, kan een rondleiding krijgen. Bovendien worden er ecologische tips en trucs gedeeld. Zo kan je leren hoe je, zonder gebruik te maken van pesticiden en kunstmest, tuiniert met respect voor mens en dier. 

Alles over de Velt-ecotuindagen ontdek je via www.velt.nu/ecotuindagen

Onze tuinen vind je via https://velt.nu/ecotuin-van-jan-en-kristien / https://velt.nu/samentuin-leefboerderij-de-kanteling / https://velt.nu/de-daalkouter-fruitboerdeirj

Reclamebanner