Vertelcollectief Ratara zit met een beestje

9 februari 2021 | Evi Baeyens | Cultuur

Carl Schotsaert, Pepijn De Paepe, Sven Van Trappen en Jan Haegeman van Vertelcollectief Ratara ©Pepijn De Paepe

"Wij zijn een bende gepassioneerde vertellers en muzikanten", licht Pepyn De Paepe  toe. "We brengen verhalen uit eigen hand of herwerkingen van bekende en minder bekende verhalen. Met mezelf, Sven Van Trappen en Carl Schotsaert is er ook Herzeelse input in ons collectief."

Ratara
organiseerde al eerder vertelavonden voor volwassenen én vertelnamiddagen voor de allerjongsten. Met de vertelwandeling ‘Verhalen uit het hart’ willen ze mensen uit hun kot lokken. Van 1 tot en met 32 februari kunnen gepassioneerde luisteraars, wandelaars of zij die gewoonweg de liefde willen vieren, de luisterwandeling volgen langs het Jan De Lichte-pad in Velzeke. Gespreid over een drietal kilometer, laten vier gepassioneerde verhalenvertellers hun licht op de liefde in al haar facetten schijnen, afgewisseld met bijhorende (kleinkunst)liederen. Wie dichter bij huis of zelfs binnenshuis wil blijven, kan het materiaal ook daar beluisteren.

De verhalen en liederen zijn gratis te verkrijgen via vertelcollectiefratara@gmail.com.
Het downloadbaar materiaal wordt u toegestuurd. Voor meer info kan u ook terecht op http://www.facebook.com/ratararatararatara/.

Luister hieronder naar een interview in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

6 februari 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner