Die Bronne brengt 'Stilte, wij draaien!'

4 november 2022 | HelemaalHerzele | Cultuur

© Toneelkring Die Bronne

Zin in een wervelende komedie, vol doldwaze situaties en met ontelbare, onverwachte kwinkslagen? Toneelkring Die Bronne uit Sint-Lievens-Esse brengt dit najaar ‘Stilte, wij draaien!’ op de planken. "Een filmploeg strijkt neer op het podium en zal scènes opnemen van de film ‘De ster sterft’", zo vertelt regisseur Hugo De Cock. "De film gaat over Rose, een grote actrice die alles in gereedheid brengt om Baron Von Schmetterling te ontvangen. De regisseur en zijn manschappen repeteren de pannen van het dak. Alles verloopt vrij vlot tot Christina pruiken begint te cementeren en André de producer zijn geld kwijtspeelt."

Davy Beerens, die de rol van Baptist voor z'n rekening neemt, maakt ons alvast heel nieuwsgierig: "Welke spanning heerst er tussen Jojo en de muzikanten? Slaapt Lola bij Francis of bij Baptist? Wie is er radioactief? Wie serveert de apfelstrudels?"

Dat alles en nog zoveel meer ontdekt u in november bij toneelkring Die Bronne: op 12, 19, 25 en 26 november om 20u en op 13 en 20 november om 15u in zaal Sint-Lievenskring in Sint-Lievens-Esse.

Reserven kan bij spelers en bestuur, via 0478 30 50 52 of https://sites.google.com/site/diebronne/ 

Reclamebanner