Toneelgroep Torengalm brengt 'Twee streepjes' op de planken

20 maart 2023 | HelemaalHerzele | Cultuur

Walter (een bekende zanger) en Jurgen zijn een getrouwd homokoppel met een kinderwens. Na alle mogelijkheden te hebben onderzocht, besluiten ze hun zussen als draagmoeders in te schakelen. Omdat draagmoederschap in de huidige samenleving nog een grijze zone is, en omdat de twee zussen geen beste maatjes zijn, dringen ze bij beide zussen aan op strikte geheimhouding. Noch Marjolein (de zus van Walter), noch Fanny (de zus van Jurgen) mogen van mekaar weten dat ze draagmoeder zijn. Wanneer de zwangerschapstesten twee streepjes vertonen, heerst er algehele blijdschap. De problemen beginnen evenwel met de poetsvrouw. Zij is lid van Walters fanclub en in haar eenvoud iets te loslippig. De draagmoeders beginnen te vermoeden dat Walter en Jurgen op twee paarden gewed hebben. Ze zinnen op wraak. Met een gewiekst plan blazen ze hun draagmoederschap af. Walters en Jurgens hoop op twee kindjes is aan diggelen. Maar kijk! De poetsvrouw is ook zwanger...

Een d(b)olle komedie van Hilda Vleugels in een regie van Gino Eelbode met op de planken: Lies Cauwel, Evelien Schollaert, Yasmien Schollaert, Jo Van Damme en Wim Van den Neste.

Er worden drie voorstellingen voorzien in CC De Steenoven: vrijdag 24 maart om 20u, zaterdag 25 maart om 20u en zondag 26 maart om 19u. Tickets kosten 12 euro (kinderen betalen 6 euro) en kan je reserveren via 0486 22 80 43 of via het reservatieformulier.

Reclamebanner