Pepijn organiseert derde editie van 'In Den Hof', het kleinste en gezelligste theater van Herzele!

3 juni 2023 | Damien De Leeuw | Cultuur

Pepijn De Paepe onder de spar waar de voorstellingen zullen plaatsvinden

Wat ooit startte als een plaats om op een corona veilige manier optredens te organiseren, is stilaan aan het uitgroeien tot een vaste waarde tijdens de Herzeelse zomers. "Ook dit jaar staan onder onze spar een paar kleppers die in een ‘kampvuur’ setting hun ding zullen doen", vertelt Pepijn De Paepe heel trots met z'n affiche in de hand. "We bieden zowel een podium aan artiesten die hun naam reeds maakten, als aan artiesten die jij vandaag nog niet kent maar waarvan je ongetwijfeld binnen een paar jaar met trots kan zeggen: ‘Ik heb die nog In Den Hof in Herzele gezien’." Een maximum van 50 stoelen, met trots dus het kleinste theater van Herzele!

Voor de kleinkunst liefhebber is er Vos, Wezel en Fred. Normaal wil je deze drie beesten liever niet in den hof, maar in dit geval maakt Pepijn graag een uitzondering. Zeker als je weet dat vos eigenlijk Filip Haeyaert is, soms ook beter bekend als Ygor uit Poperinge. In Den Hof brengen ze: Kolder. Een woordelijke en vooral muzikale ode aan de kleinkunst. Ongetwijfeld een pareltje tussen de zwijnen. Voor de wielerliefhebber, en wie is dat niet in Herzele, komt Geert Van den Bon langs. Geert Vandenbon schrijft, vertelt en zingt over koers. De Ronde van Vlaanderen is zijn dada. Hij werkte ruim 20 jaar voor de Ronde en is medestichter van het Centrum Ronde Van Vlaanderen. Zijn passie is schrijven en zingen. Over koers. Hij werkte mee aan diverse wielerboeken en is auteur van de jaarlijkse succesvolle Scheur-Koers Kalender. Hij ademt koers. Vooral liefde voor die koers. Hij komt zijn wielerliedjes en verrassende koersverhalen delen op 17 augustus

Lees verder onder de affiche

De Comedy liefhebbers krijgen een mooie mix tussen gevestigde waarden zoals Erhan Dimirci, Joost Van Hyfte, Han Solo, Veerle Malschaert en nieuw aanstormend talent zoals Els Degryse, Wilfried Van der Elst en Gery La Boule. Afsluiten doet 'In Den Hof' traditioneel met een theatermonoloog door Bert Cosemans, bekend van o.a. Lili en Marleen, Flikken, De Nachtwacht, Amika en Lisa. Hij brengt het heroïsche relaas: Den Hertog van Alken. Deze voorstelling combineert het tragikomische lot van een porseleinen familiestuk met een verhaal over de excessen van de filmindustrie in een tijd dat de vluchtelingencrisissen de wereld blijven beroeren. Dit speelse theaterstuk combineert fantasie en realiteit en daagt zachtjes onze prioriteiten uit. Een deel van de opbrengst van deze voorstelling gaat naar savethechildren.org.

Meer info en tickets via: www.fishstixproductions.be/in-den-hof of volg 'In Den Hof' op Facebook: @indenhofherzele.

Foto's

Reclamebanner