Toneelgroep Torengalm brengt 'De bloemen, de vogels, de gruwel...' op 22, 23 en 24 maart 2024

19 februari 2024 | HelemaalHerzele | Cultuur

Een echtpaar van middelbare leeftijd woont al jaren in een rustige wijk. Ze genieten van de bloemen in hun tuin en van het getjilp van de vogels bij de buren. Met de moeder en haar zoon hebben ze een een goede verstandhouding. De buurjongen speelt basketbal. Op een dag begint hij met enige regelmaat de bal tegen de gevel van het echtpaar te gooien. Het gebons verstoort hun rust. De vrouw wordt er zenuwachtig van maar de man gaat er van uit dat een gesprek met de moeder van de buurjongen voldoende is. Het gesprek loopt enigszins anders. De oplossing ligt blijkbaar niet voor de hand. Het geschil neemt onverwachte wendingen.

Op de planken staan: Bruno Debbaut, Hendrik De Rauw, Lut De Ryck, Peter Souffriau, Wim Van den Neste en Bea Van Steenberghe.

Voorstellingen op 22 en 23 maart om 20u en op 24 maart om 19u in CC De Steenoven in Herzele (Kerkkouter 40). Kaarten reserveren doet u bij voorkeur via deze link: Toneelgroep Torengalm Herzele - Reserveren of via 0486 22 80 43. De kaarten worden aan de ingang betaald en kosten €12,- voor volwassenen en €6,- voor kinderen tot 12 jaar.

Reclamebanner