Het kleinste en gezelligste theater van Herzele, 'In den Hof', is terug!

3 juni 2024 | HelemaalHerzele | Cultuur

Veerle Malschaert tijdens haar voorstelling vorige zomer. ©In Den Hof

Bereid je voor op opnieuw een zomer vol lachen, muziek en onvergetelijke optredens 'In den Hof'. Deze zomer verwelkomt 'In den Hof' bijna elke donderdagavond in juli en augustus een andere getalenteerde artiest voor een avond vol humor of prachtige luistermuziek. De dorst kan gelest worden met een Herzeels biertje of iets fris aan de bar. 

"Starten doen we op donderdag 4 juli 2024 met de man die het Vlaamse comedy landschap hielp zaaien, Nigel Williams", zegt Pepijn De Paepe, organisator. Deze avond markeert niet alleen het begin van een bruisende zomer vol entertainment, maar ook het nieuwe seizoen van 'In den Hof'. "Natuurlijk volgens de traditie in een XXL opstelling."

In de weken die volgen, kan je genieten van een gevarieerd programma met optredens van Merle Trio, Dufraing & De Wit, Veerle Malschaert, Piet De Praiter en Koen Dewulf. "Elke donderdagavond belooft een unieke ervaring te worden, met een mix van humor en muziek die de zomeravonden in Herzele zonder twijfel onvergetelijk zal maken." Daarnaast biedt 'In den Hof' een speciale talent showcase, gepresenteerd door de charismatische Koen Dewulf. Deze showcase stelt opkomend talent tentoon en biedt een podium voor artiesten zoals Véronique Lenaers, Ine De Moerloos (comedy casino), Jonathan Schuermans, Jaan Dekampeneer en Pepijn De Paepe om hun vaardigheden te tonen aan een enthousiast publiek. 

Tickets voor deze unieke zomeravonden zijn vanaf nu verkrijgbaar via de officiële website van 'In den Hof' - www.indenhofherzele.be. De ticketprijs bedraagt € 15 voor de hoofdvoorstellingen en € 10 voor de talent showcase. Wees er snel bij, want de beschikbaarheid is beperkt!

Reclamebanner