Chiro OKIDO Herzele presenteert u 'nen Flinken'

27 september 2020 | HelemaalHerzele | Jeugd

De leiding van Chiro Okido heeft leuk nieuws te verkondigen. Zij gaan dit jaar voor elke week Chiro! "Vorig werkjaar werden heel wat Chirozondagen afgeschaft door de Corona-toestand. Daarom willen we in het eerste semester van dit werkjaar elke week CHIRO geven. Wat het najaar ons gaat brengen, is moeilijk in te schatten. Maar we hopen natuurlijk dat de Chirozondagen ook dan gaan mogen doorgaan." vertelt Marie Van Caeneghem, hoofdleidsters van Chiro Okido Herzele.
"Het is al van in den beginne dat wij gewoon zijn tweewekelijks CHIRO te geven, maar wij zijn zeer enthousiast om jullie nu elke zondag te verwelkomen!"

Nen Flinken

Corona, dat was een periode van lang, eenzaam en zielig binnenzitten, maar de leiding van Chiro Okido heeft nog meer goed nieuws! "Omdat wij bij Chiro Okido altijd het positieve willen koppelen aan het minder positieve, hebben wij beslist om een biertje te brouwen! Een eigentijds blond biertje met heerlijke aroma’s en liefde gemaakt. Ideaal voor een gezellige avond met je bubbel! Onze “FLINKEN” is vanaf begin november te verkrijgen via onze leidingsploeg."

Lees verder onder de figuur

Nen Flinken van Chiro Okido Herzele

Wanneer u zo’n pakketje godendrank sponsort, gaan de opbrengsten verdeeld worden over spelmateriaal, kamp, de vzw en onze Chirowerking. Van dit alles te lezen krijgen jullie zeker al dorst! Bestellen is dus de boodschap! (Bestelinformatie kan je vinden in bovenstaande afbeelding)

Luister hieronder naar het interview met Marie Van Caeneghem, hoofdleidsters van Chiro Okido Herzele,  naar aanleiding van de startdag in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

Marie Van Caeneghem, hoofdleidster van Chiro Okido Herzele

12 september 2020 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner