Mieke uit Steenhuize wil ambassadrice zijn voor de schoonheidszorg

24 februari 2024 | Damien De Leeuw | Mensen

Esthetiek Mieke uit Steenhuize viert met trots haar 15-jarig jubileum. Deze mijlpaal belichaamt de toewijding aan vakmanschap en klantgerichte service waar dit salon om bekend staat.

Gedurende deze jaren heeft Esthetiek Mieke een reputatie opgebouwd voor ongeëvenaarde kwaliteit en innovatie. Dit heeft geleid tot een selectie voor opname in het gerenommeerde boek "Eleganza 2024", waar de top haar- en schoonheidssalons van de Benelux worden gepresenteerd. Deze erkenning onderstreept dan ook de gedrevenheid en kennis van zaken waar Esthetiek Mieke garant voor staat.

Naast het jubileum staat zaakvoerster Mieke zelf voor een persoonlijke uitdaging door onverwacht deel te nemen aan de Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing. Dit mag wellicht verrassend lijken gezien Mieke's reputatie als iemand die haar eigen pad volgt en haar sterke mening niet onder stoelen of banken steekt.

Voor Mieke is deze verkiezing echter meer dan een wedstrijd. "De Miss Wellness Beauty 2024-verkiezing biedt een unieke kans om een jaar lang ambassadrice te zijn voor de schoonheidszorg", legt Mieke uit. "Het gaat niet alleen om de titel, maar ook om het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden, het vergroten van mijn zelfvertrouwen en het uit mijn comfortzone treden. Het avontuur naar de finale is spannend, en ik ben vastbesloten om het volledig aan te gaan."

Mieke nodigt haar klanten, vrienden en kennissen dan ook vriendelijk uit om haar te steunen tijdens deze bijzondere ervaring. Dit kan door een SMS te sturen naar het nummer 6630 met de tekst MWB (spatie) 17 (€ 1 per verzonden en ontvangen SMS).

Meer info op de website: https://www.esthetiekmieke.be 

Reclamebanner