Doe Het Zelf Centrum viert feest!

5 maart 2020 | HelemaalHerzele | Ondernemen

UPDATE: UITGESTELD WEGENS CORONAVIRUS. Meer info later...

Zowel de ervaren doe-het-zelver als de zelfverklaarde handige harry is er al eens binnen gestapt: Doe Het Zelf Centrum op de Hoogstraat. Al 45 jaar hebben ze stevig voet aan de grond in de wereld van het klussen. "Het begon allemaal met mijn grootvader", vertelt Simon Boterberg. "Hij werkte bij de Stock Américain en zag mensen uit alle omstreken afzakken naar die winkel. Hij zag een opportuniteit en durfde springen. Hij kocht een grond op de Hoogstraat en was vertrokken."

Op 45 jaar tijd groeide de zaak uit tot een winkel van 10.000 vierkante meter. "Ondertussen zijn we veel meer dan een doe-het-zelfzaak. De markt is veranderd en de winkel veranderde mee. Maar zelfs de vaste klanten schrikken soms dat we ook een grote decoratie- en huishoudafdeling hebben."

Lees verder onder de foto

Geschenkafdeling

 

Familiezaak

Doe Het Zelf Centrum is een echt familiebedrijf. Simon stapte 1,5 jaar geleden in de zaak. De toekomst is dus verzekerd. "Onze kracht schuilt in dat familiegegeven. Je ziet bij ons steeds dezelfde mensen en dat hebben klanten graag. Onder meer daardoor kunnen we blijven concurreren met andere winkels in de buurt."

Opendeurdag

Om hun 45-jarig bestaat te vieren, pakt Doe Het Zelf Centrum uit met een opendeurdag. Op zaterdag 21 maart pakt de winkel tussen 09.00 en 18.00 uur uit met kortingen op het volledige assortiment, demo's van bepaalde producten, een zoektocht doorheen de winkel en een grote tent op de parking waar iedereen iets kan eten en drinken. 

Ook Radio Star is aanwezig op de opendeurdag. Vanaf 12.00 uur is er een live-uitzending vanop de parking.

 

Beluister hieronder het volledige gesprek met Simon Boterberg van Doe Het Zelf Centrum Herzele in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

29 februari 2020 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner