Met de 'Hart voor Handelaars bon' steun je Herzeelse handelaars

29 maart 2020 | HelemaalHerzele | Ondernemen

De strenge, maar noodzakelijke maatregelen in de strijd tegen het coronavirus treffen onze lokale handelaars. De meeste moeten sluiten en verliezen zo heel wat inkomsten. Het lokaal bestuur van Herzele springt in de bres met een speciale geschenkbon: de Hart voor Handelaars bon.

"Met deze geschenkbon steken we onze lokale handelaars een financieel hart onder de riem", vertelt schepen Heidi Knop. "Hun creativiteit is bewonderswaardig. Heel wat zaken verkopen nu online, leveren aan huis, riepen afhaalmaaltijden in het leven enzovoort, maar wij willen hen extra ondersteunen en daarbij hebben we ook de hulp van de bevolking nodig."

Inwoners, koop een geschenkbon van 55 euro!

Het concept van de 'Hart voor Handelaars bon' is eenvoudig. Iedereen kan een bon ter waarde van 50 euro aankopen bij het lokaal bestuur om bij een specifieke handelaar te besteden. Het lokaal bestuur legt telkens 5 euro bij. "Het totale bedrag van 55 euro wordt meteen na aankoop van de bon op het rekeningnummer van de handelszaak gestort. Degene die een bon heeft aangekocht, krijgt die thuis opgestuurd. Van zodra de handelszaak opnieuw open is, kan de bon ter waarde van 55 euro worden besteed in de handelszaak die werd opgegeven bij aankoop van de bon en waarvan het bedrag reeds werd doorgestort naar de handelaar." 

De bon(nen) kan je hier kopen.

Handelaars, registreer u!

"We roepen nu alle Herzeelse handelaars op om zich te registreren voor deze actie. Dat kan op onze website", besluit schepen Knop. Registeren kan hier.

 

Beluister hieronder het interview met schepen Heidi Knop in 'Helemaal Herzele' op Radio Star.

Audiofragmenten

29 maart 2020 | Bron:

Reclamebanner