Herzeelse horecazaken met afhaalaanbod door coronamaatregelen

1 november 2020 | HelemaalHerzele | Ondernemen

Archieffoto © Freepik

Door de coronacrisis moeten de deuren van de horecazaken opnieuw wekenlang dicht blijven. Daarom doet het lokaal bestuur van Herzele een oproep aan haar bevolking om de plaatselijke horeca te steunen door zo veel mogelijk gebruik te maken van de take-away en delivery services die door de Herzeelse horecazaken aangeboden worden. Op deze website vindt u een overzicht van de horeca met een (tijdelijk) afhaalaanbod.

Hart Voor Horeca bon

De Hart voor Horeca Bon kan als betaalmiddel gebruikt worden bij een specifieke Herzeelse horecazaak (zodra die opnieuw de deuren mag openen). Ontdek hier voor welke zaken je zo'n bon kan kopen.

De bon kost 25,00 euro, maar heeft een waarde van 27,50 euro. Dat komt omdat het lokaal bestuur van Herzele 2,50 euro bijlegt op elke aangekochte bon. Het totaalbedrag van 27,50 euro wordt, meteen na aankoop van de bon, op het rekeningnummer van de lokale ondernemer gestort.

Koop je Hart voor Horeca Bon via de webshop van het lokaal bestuur of telefonisch via 053 60 70 40. Een bon kopen kan nog t.e.m. 30 november 2020.

 

Luister hieronder naar een interview met Tamara De Lange, gastvrouw van restaurant Alexandre in Steenhuize.

Audiofragmenten

Tamara De Lange, gastvrouw van restaurant Alexandre in Steenhuize

31 oktober 2020 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner