Een Herzelebon voor iedere inwoner!

21 december 2020 | HelemaalHerzele | Ondernemen

De gemeenteraad keurde op 1 juni 2020 het Herzeelse relanceplan unaniem goed. Eén van de acties in het plan is de uitgave van de ‘Herzele waardebon’. Om de lokale handel en horeca een extra stimulans te geven, ontvangt elke Herzelenaar een waardebon die kan besteed worden bij handelaars of horecazaken in Herzele.

"Op 9 en 10 december ontvangt elke inwoner een bon van 10 euro, mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming, ontvangen een bon van 25 euro", vertelt Heidi Knop, schepen voor Lokale Economie (open VLD). "Inwoners kunnen deze bon besteden bij een geregistreerde Herzeelse Handelaar. Een lijst van die geregistreerde handelaars vinden ze terug op herzele.be. Maar de Herzelenaar kan er ook voor kiezen om de bon te schenken aan een lokale vereniging. Ook zij hebben een moeilijk jaar achter de rug en kunnen het bedrag goed gebruiken om bij een lokale handelaar inkopen te doen voor volgend werkingsjaar."

"Handelaars kunnen de Herzele waardebon enkel ontvangen indien ze zich online registreerden. We doen dan ook graag nog eens een oproep aan alle lokale handelaars om dit zo snel mogelijk te doen", vult Heidi Knop nog aan.

Een lijst met een overzicht van de geregistreerde handelaars vind je hier. Scroll in de lijst met gemeentes tot je Herzele ziet. Klik op het plusteken naast Herzele en je krijgt nu een overzicht van alle deelnemende handelaars. Deze lijst wordt voortdurend aangevuld naarmate er zich handelaars registreren.

Luister hieronder naar een interview met Pepijn De Paepe van de Werkgroep Ondernemend Herzele in Helemaal Herzele op Radio Star.

Audiofragmenten

19 december 2020 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Reclamebanner