Swipe knuffels voor het goede doel!

22 januari 2021 | HelemaalHerzele | Ondernemen

Ken je dat gevoel. Eerst in de rij gaan staan om bonnetjes te kopen om dan vervolgens nog eens in de rij te staan om je drankje te kopen... Ja? Wel, met Swipedrinks, een app op je smartphone, is dit voor eens en voor altijd verleden tijd. We spraken met Pieter De Troyer, zaakvoerder van Coupon Solutions en ontwikkelaar van de app.

"Swipedrinks is een zeer gebruiksvriendelijke app waarmee festivalgangers gemakkelijk drankjes kunnen kopen, hun vrienden trakteren of zelf getrakteerd worden", vertelt Pieter heel enthousiast. "De drankbonnetjes kunnen zowel voor als tijdens het festival aangekocht worden. Zo moeten je niet aanschuiven aan de kassa. Je kan ook pintjes swipen naar je vrienden of je kan je laten trakteren door het thuisfront. Ook voor het milieu is dit een goede zaak: weg met de papieren bonnetjes of de plastic jetons."

De app werd al getest tijdens Rock Zottegem in 2019 en tijdens enkele kleine evenementen. "We waren helemaal klaar voor de zomer van 2020 om de app uit te rollen in Vlaanderen. Heel wat organisatoren waren enthousiast." Maar toen kwam corona en dat virus bracht ook deze jonge creatieve ondernemer in de problemen.

Swipe knuffels voor het goede doel!

Maar creatieve ondernemers, die blijven creatief, dus jullie pakken uit met een actie. "We hebben besloten om in deze coronaperiode Rode Kruis-Vlaanderen te steunen. In plaats van bonnetjes te swipen op festivals, kan je nu knuffels swipen naar iedereen die je lief hebt. De volledige opbrengst gaat integraal naar Rode Kruis-Vlaanderen!"

 

(lees verder onder de afbeelding)

Surf naar https://app.swipedrinks.com/rode-kruis-actie voor meer informatie rond de actie.

Audiofragmenten

17 januari 2021 | Bron: Radio Star, HelemaalHerzele

Foto's

Reclamebanner